Uw bedrijf is afhankelijk van uw IT systemen. Wij zijn ervan overtuigd dat wij de enige IT partner in de Randstad zijn, die netwerkbeheer, helpdesk, telefonie en projecten met zorg en aandacht aanbiedt.

Met de argumenten die hieronder zijn aangegeven kunt u zelf bepalen of u vertrouwt op de diensten van Trots IT om uw bedrijf draaiende te houden:

  • Snelle reactie – In noodsituaties is onze reactietijd een uur of minder, gegarandeerd. Een specialist beantwoordt de telefoon of u stuurt een serviceticket naar onze helpdesk. Wij loggen vanaf afstand in op uw computer of server en lossen veel problemen direct op zonder dat u hoeft te wachten tot een specialist naar uw kantoor is afgereisd.
  • Goede reputatie – Trots IT bestaat sinds 2005 en is een gerespecteerd IT bedrijf binnen de regio en de IT industrie. Een duidelijk bewijs hiervoor is de grote aantal langjarige klanten die keer op keer hun vertrouwen in ons uitspreken.
  • Ervaren – Wij werken alleen met professionele specialisten – gepokt en gemazeld – met minstens 5 tot 10 jaar ervaring. Wij zorgen dat onze specialisten continue bijgeschoold worden en vertrouwd zijn met de nieuwste technologieën. Wij sturen geen mensen op pad om op uw kosten ervaring op te doen!
  • Passend – Wij ontwerpen, bouwen en beheren IT oplossingen gebaseerd op standaarden en zorgen zo dat uw zakelijk voordeel zo groot mogelijk is en het risico laag.
  • One Stop Shop – Wij beheren alle onderdelen van uw IT infrastructuur inclusief hardware en software, contact met de leveranciers van o.a. uw internetverbinding, website en telefonie, en alle andere technologie gerelateerde benodigdheden. Wij focussen op uw IT, zodat u kunt focussen op uw bedrijf.
  • Proactief – Onze service is proactief ingericht, niet reactief. Met geavanceerde netwerkmonitoring en managementsoftware controleren wij uw netwerk 24/7 en identificeren zo incidenten die we oplossen nog VOORDAT ze problemen worden.
  • Vastberaden projectmanagement – Met onze uitgebreide ervaring om vele typen complexe projecten te leiden, zorgen we dat elk detail afgehandeld wordt en sturen wij uw leveranciers aan zodat u ervan verzekerd bent, dat uw project op tijd en binnen budget wordt afgerond.
  • Geen vakjargon – U heeft er recht op om antwoord op uw vragen in gewoon Nederlands te krijgen. Onze specialisten zullen duidelijk uitleggen wat er gebeurt, zodat u het begrijpt.
  • 100% Tevredenheidsgarantie – Wij willen dat u volledig tevreden bent met onze dienstverlening. We doen wat nodig is om u blij te maken. Geen gedoe, geen probleem.