Waarom ons kiezen?

Uw bedrijf is afhankelijk van uw IT-systemen. Wij zijn ervan overtuigd dat wij de enige IT-partner in de Randstad zijn, die vanuit een Zero Trust benadering werkt aan de optimale veiligheid en continuïteit van bedrijfsnetwerk en data.

Trots IT biedt netwerkbeheer, helpdesk, telefonie en projecten met zorg en aandacht. Altijd strevend naar een 10!

Met onderstaande argumenten kunt u zelf bepalen of u vertrouwt op de diensten van Trots IT om uw bedrijf veilig én draaiende te houden:

1

Proactief – Onze service is proactief ingericht, niet reactief. Met geavanceerde netwerkmonitoring en managementsoftware controleren wij uw netwerk 24/7 zodat verstoringen worden voorkomen en incidenten worden geïdentificeerd én opgelost VOORDAT ze problemen worden.

2

Goede reputatie – Trots IT bestaat sinds 2005 en is een gerespecteerd IT-bedrijf binnen de regio en de IT-industrie. Een duidelijk bewijs hiervoor is het grote aantal langjarige klanten die keer op keer hun vertrouwen in ons uitspreken.

3

Nauwkeurig – Wij staan voor een 10 in veiligheid & continuïteit door nauwkeurig werken, alles documenteren, consistent zijn én altijd hetzelfde niveau te leveren.

4

Snelle reactie – In noodsituaties is onze reactietijd een uur of minder, gegarandeerd. Een specialist beantwoordt de telefoon of u stuurt een serviceticket naar onze helpdesk. Wij loggen vanaf afstand in op uw computer of server en lossen veel incidenten direct op zonder dat u hoeft te wachten tot een specialist naar uw kantoor komt.

5

Ervaren – Wij werken alleen met professionele specialisten – gepokt en gemazeld – met minstens 5 tot 10 jaar ervaring. Wij zorgen dat onze specialisten continue bijgeschoold worden en vertrouwd zijn met de nieuwste technologieën. Wij sturen geen mensen op pad om op uw kosten ervaring op te doen!

6

Passend – Wij ontwerpen, bouwen en beheren IT-oplossingen gebaseerd op standaarden en zorgen zo dat uw zakelijke voordeel zo groot mogelijk is en het risico laag.

7

One Stop Shop – Wij beheren alle onderdelen van uw IT-infrastructuur inclusief hardware en software, contact met de leveranciers van o.a. uw internetverbinding, website en telefonie, en alle andere technologiegerelateerde benodigdheden. Wij focussen op uw IT, zodat u kunt focussen op uw bedrijf.

8

Vastberaden projectmanagement – Met onze uitgebreide ervaring om vele typen complexe projecten te leiden, zorgen we dat elk detail afgehandeld wordt en sturen wij uw leveranciers aan zodat u ervan verzekerd bent, dat uw project op tijd en binnen budget wordt afgerond.

9

Geen vakjargon – U heeft er recht op om antwoord op uw vragen in gewoon Nederlands te krijgen. Onze specialisten zullen duidelijk uitleggen wat er gebeurt, zodat u het begrijpt.

10

100% Tevredenheidsgarantie – Wij willen dat u volledig tevreden bent met onze dienstverlening. We doen wat nodig is om u blij te maken. Geen gedoe, geen probleem.

Nog niet klaar om ons nu al te bellen?

Bent u nog niet klaar om een IT Partner te kiezen, laat ons u dan in ieder geval ons recentelijk gepubliceerde rapport “21 Vragen die gesteld moeten zijn vóórdat u besluit tot inkopen van IT Beheer & Ondersteuning” toesturen.

Dit rapport toont alle gemene valkuilen en dure lokkertjes waarmee onethische IT bedrijven u aan de haak proberen te slaan. Het is zeker de moeite van het lezen waard.

Vul eenvoudigweg dit formulier in en download uw exemplaar vandaag nog!

Gratis Gids