Voldoet uw huidige telefoonsysteem niet aan de eisen van uw bedrijf, merkt u dat uw bedrijf telefoontjes mist, of - erger nog - verkopen mist door gebrek aan functionaliteit of functies? Wellicht is een nieuw Voice over IP (VoIP) telefoonsysteem van Trots IT de oplossing. Met onze nieuwe VoIP-technieken kunt u er zeker van zijn dat aan uw zakelijke behoeften wordt voldaan en dat deze ver worden overtroffen.

Laat de VoIP-diensten van Trots IT u alle voordelen bieden die elk bedrijf vandaag nodig heeft:

  • Functies die u zult gebruiken - Als u onderweg wilt bellen op uw laptop of op uw mobiele telefoon, of als u probleemloos toegang wilt tot een telefoonnummer, dan zijn de VoIP-diensten van Trots IT zeker iets voor u.
  • De mogelijkheid om de werklast van uw bedrijf op zich te nemen - met geoptimaliseerde technologie zal uw VoIP-systeem nooit uitvallen omdat er te veel wordt gebeld, bovendien kan het systeem meegroeien met uw bedrijf.
  • Voordelig en eenvoudig te installeren - Het installeren en opzetten van een nieuw VoIP-systeem in uw kantoor is eenvoudiger en goedkoper dan u zou verwachten. Onze getrainde medewerkers zorgen niet alleen voor alle benodigde training en de hulp om de overgang soepel en zorgeloos te maken, maar we kunnen u ook helpen bij het vinden van de juiste oplossing die past bij uw budget.

Als u niet tevreden bent met uw huidige telefoonregeling, uw bestaande systeem bent ontgroeid of op zoek bent naar nieuwe functies; bel ons vandaag nog en laat ons u helpen bij het maken van de juiste keuze.