IT die voor u werkt

Vanaf het moment dat eigenaar Peter van der Linden Trots IT in 2005 startte, is ons bedrijf een volwaardige Technologie Success Partner. Wij zijn 100% toegewijd om bedrijfseigenaren in de Duin- & Bollenstreek en de Randstad de meest betrouwbare en professionele IT ondersteuning te bieden die mogelijk is. Ons team van getalenteerde IT specialisten kan elke IT nachtmerrie voor eens en voor altijd oplossen.

Dit is waarom zo veel bedrijven vertrouwen op Trots IT voor al hun IT diensten en ondersteuning:

  1. Tevredenheid Gegarandeerd: we zijn zo overtuigd dat uw team graag samenwerkt met ons team, dat we een 90-dagen niet-goed-geld-terug garantie geven. Bent u de eerste 90 dagen niet volledig tevreden over onze dienstverlening, dan ontvangt u 100% van de maandelijkse vergoedingen terug.
  2. Wij werken met vaste maandelijkse tarieven waarin alles inbegrepen is. Er zijn geen verborgen kosten, geen verrassingen, nooit.
  3. Wij reageren zeer snel. Wij nemen direct de telefoon op en er is geen wachttijd.
  4. Wij onderhouden het contact met uw leveranciers. U belt ons, wij pakken het op. Daarmee krijgen uw werknemers weer tijd om te werken.
  5. Wij werken samen met u aan uw strategische IT plannen, door u en uw medewerkers te leren hoe IT ingezet kan worden om een voorsprong te krijgen op uw concurrentie.
  6. Gemak en gemoedsrust: wij werken terwijl u slaapt. Wij houden uw bedrijfsnetwerk 24x7x365 in het oog. Als problemen ontstaan, dan zijn ze vaak al opgelost als u weer aan het werk gaat. Projecten verstoren uw operatie minimaal omdat ze uitgevoerd worden op geschikte momenten.

Onze service pakketten leveren wat u nodig heeft zonder buiten de grenzen van uw budget te reiken. Van Cloud tot data back-up, Trots IT werkt met u samen om uw bedrijf uitmuntende support te bieden.

Elk kwartaal beantwoordt Peter van der Linden als IT-expert in het zakelijk magazine INTO business Duin- & Bollenstreek een vraag over Cybersecurity en andere IT-gerelateerde onderwerpen.

U leest ze hier