Ook bij ons werkt alles als een tierelier

Dat wij een wat kleinere organisatie zijn, maakt voor Trots IT niets uit. Het beheer van onze telefoons en computers wordt door hen zowel hardware- als softwarematig meegenomen in het groter geheel. Een uitermate deskundig en ervaren geheel. De mensen van Trots IT kiezen uit een breed aanbod precies de diensten en producten die het beste bij ons bedrijf passen. Dat geeft ons een comfortabel gevoel.

Trots IT helpt je echt op weg naar een zorgeloze ICT-omgeving.

Alles werkt als een tierelier. Én voor een eerlijke prijs!

Ronald van Ruiten Directeur
Van Ruiten Schoonmaak

Ze komen toezeggingen ook écht na

Na ervaringen met diverse andere IT bedrijven durf ik te zeggen, dat ik van de specialisten bij Trots IT echt blij word. Trots IT houdt onze systemen op afstand in de gaten en up-todate. Zij komen gemaakte toezeggingen en afspraken daadwerkelijk na en houden ons altijd op de hoogte van ondernomen acties. Ik heb nergens omkijken naar. Het systeem werkt gewoon.

Ik hoef alleen maar aan te geven wat ik wil en het wordt door ze gefikst. Een vraag of probleem wordt altijd verholpen, binnen afzienbare tijd, geruisloos en zonder gedoe.

Als ondernemer moet je doen waar je goed in bent en de ICT aan de specialist overlaten.

Trots IT als je IT-partner scheelt je een hoop ellende en negatieve energie.

Ed van den Berg Directeur
Monto vastgoed onze zorg B.V.

Als het moet, staan ze in no-time op de stoep

Ik moet er niet aan denken, dat ons bedrijf stilstaat door problemen met het computersystemen. Dat kunnen wij ons gewoonweg niet permitteren! Gelukkig beheert Trots IT ons complete systeem en wordt dit door hen continue goed en streng bewaakt. Ik word er echt niet vrolijk van, als mijn computer niet naar behoren functioneert. Maar ik weet dat Trots IT, als het nodig is in no-time op de stoep staat of van afstand inlogt, om het probleem adequaat op te lossen.

Die persoonlijke aandacht is voor ons bedrijf erg belangrijk en echt een hele zorg minder. Bovendien gaat Trots IT met de tijd en de nieuwste IT-ontwikkelingen mee. Dat is ook wel iets, wat ik bij het vorige IT-bedrijf miste: dat innovatieve vooruit- en meedenken.

Met Trots IT in zee gaan was voor ons dus een goede keuze. En dat zou het voor elke ondernemer zijn!

Mark Verhaar Directeur
Verhaar Omega BV

Eén nummer om te bellen

Voordat we met Trots IT werkten, was onze ervaring met IT-bedrijven niet heel goed; ze werkten op een reactieve manier. Bij Trots IT onderhouden ze onze IT middelen en werken ze proactief. Hun deskundig personeel monitort en waakt voortdurend over onze IT-omgeving om te voorkomen dat verstoringen escaleren. En als er een probleem optreedt, lossen ze het snel op.

Wat een opluchting en groot gemak om één partij te hebben om te bellen als er een probleem is – één partij die niet anderen de schuld geeft als er iets misgaat! We vertrouwen Trots IT volledig als IT partner, ook wanneer het andere technologie gerelateerde services of oplossingen betreft.

We zijn blij dat Trots IT waakt over ons bedrijf. Als u Trots IT niet belt om uw IT te bespreken, zult u er spijt van krijgen!

Victor van der Blom Partner
RVB Shipbrokers bv

Altijd een bevredigend antwoord

Toen onze vorige IT-relatie ophield te bestaan, moesten wij op zoek naar een nieuwe dienstverlener die ervaring had met onze sector en bijbehorende netwerk. Tijdens die zoektocht kwamen wij uit bij Trots IT. Het grote voordeel van samenwerken met Trots IT voor onze telefonie, infrastructuur en computers is de uitgebreide kennis van zaken die zij bezitten.

Wij kunnen altijd met onze vragen en problemen op dat gebied bij ze terecht en krijgen steevast een bevredigend en oplossingsgericht antwoord. Dat is heel prettig!

Met onze positieve ervaring zou ik Trots IT als IT-partner zeker aanraden aan andere bedrijven.

Marcel Helmus Directeur
A. Helmus BV

Nu wordt ons systeem altijd in de gaten gehouden

In het verleden deden wij onze automatisering altijd zelf. Maar het gezegde is niet voor niets ‘schoenmaker, blijf bij je leest’. Dus besloten wij dit bij Trots IT neer te leggen. En inmiddels kunnen wij zeggen, dat wij heel blij zijn met het maatwerk dat ze leveren en het persoonlijke contact dat zij bieden.

Met Trots IT is er altijd iemand, die ons systeem up-to-date houdt. Zij zijn een zeer kundige en eerlijke IT-partner.

Een aanrader voor elke ondernemer, die een betrokken IT-partner zoekt.

Michael Lubbe Directeur
Lubbe Lisse

Ze doen hun werk serieus goed

Het grootste voordeel dat de samenwerking met Trots IT ons bracht is toch wel de goede service die zij verlenen. Ze staan dichtbij je bedrijf en bieden een snelle respons. Juist met dat persoonlijke en die betrokkenheid steekt Trots IT met kop en schouders uit boven de vorige IT-dienstverleners.

Ze gaan serieus met jou als klant en je vraagstukken om en doen hun werk gewoon echt goed.

Ik gun elke ondernemer zo’n IT-partner als Trots IT!

Niels Mulder Eigenaar
Unex Inc

Prettige communicatie zonder gedoe

Dat de vorige IT-dienstverlener niet heel transparant was in de alsmaar stijgende kosten, zorgde ervoor dat wij op zoek gingen naar een nieuwe partner op dat gebied. Bovendien was het goed, dat er eens een frisse, jonge kijk op onze automatisering kwam. Zo kwamen wij bij Trots IT terecht.

Ik ervaar het als zeer prettig, dat de communicatie met hen op een gelijk niveau is. Geen gedoe of onduidelijke ‘computertaal’, maar helderheid.

Ben je, net als wij destijds, op zoek naar een nieuwe partner voor je bedrijfs-ICT? Dan zou ik zeker ook even met de mensen van Trots IT om de tafel gaan!

Peter Schrama Logistic Manager
Flowerwings Cargo BV