Netwerkbeveiliging zou de hoogste prioriteit moeten zijn voor bedrijven in de Randstad. Met ransomware, hacks, aanvallen, kwetsbaarheden en gegevensdiefstal die bedrijven over de hele wereld dagelijks treffen, is het slechts een kwestie van tijd voordat uw bedrijf wordt getroffen. Het doel van Trots IT is om u op basis van uw unieke behoeften en budget de best mogelijke netwerkbeveiliging te bieden.

Hacks en aanvallen

Tegenwoordig proberen hackers, aanvallers en zelfs geautomatiseerde webbots allemaal toegang te krijgen tot uw netwerk en uiteindelijk uw persoonlijke klant- en bedrijfsinformatie. Als dit lukt, kunnen de aanvallers uw gegevens vergrendelen of erger nog, ze kunnen uw klantgegevens wereldwijd openbaar maken.

Met het enorme aantal beveiligingsbedreigingen waarmee bedrijven worden geconfronteerd, is het belangrijk om de kwetsbaarheden te evalueren die van invloed kunnen zijn op uw bedrijf. Verloren inkomsten als gevolg van downtime of hoge boetes door datalekken zijn geen optie en kunnen de algehele gezondheid van de organisatie beïnvloeden.

Interne bedreigingen

Het is niet alleen noodzakelijk om een ​​netwerk te beschermen tegen bedreigingen van buitenaf, maar interne bedreigingen kunnen ook een enorme kwetsbaarheid zijn. Onderdeel van een grondig netwerkbeveiligingsplan is ervoor te zorgen dat werknemers de optimale werkwijzen gebruiken en worden voorgelicht over hun rol bij het veilig houden van het netwerk.

Naleving

Als u klant- of privégegevens opslaat of creditcards aanneemt, is netwerkbeveiliging niet langer een optie, maar een pure noodzaak. En naast dat u zich moet houden aan de GDPR/AVG of andere verplichtingen rond de privacywetgeving, heeft u een team nodig dat deze vereisten begrijpt en een team dat de benodige componenten kan leveren om u hieraan te laten voldoen.

Hoe Kunnen Wij Helpen?

Het beschermen van uw informatie en klantgegevens is de specialiteit van Trots IT.

  • Evalueren - Wij kunnen uw huidige bedrijfsnetwerkomgeving evalueren.
  • Beoordelen - We zullen een volledige beoordeling geven van uw algehele beveiligingsstatus.
  • Implementeren– Wij implementeren een compleet beveiligingsplan om een ​​uitgebreide beveiligingsoplossing te bieden.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in netwerkbeveiliging, neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.