Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

De betrokkenheid van Trots IT beperkt zich niet tot de dienstverlening aan onze klanten. Ook maatschappelijk willen wij als bedrijf betrokken zijn en blijven.

Vanuit milieuoogpunt vinden wij het belangrijk om duurzaam om te gaan met grondstoffen en maken hiervoor bewuste keuzes. Door bijvoorbeeld een zoveel mogelijk papierloze manier van werken en het gebruik van 100% groene stroom. Via de bank waarmee wij samenwerken, worden wereldwijd dagelijks bomen geplant voor het bestrijden van de klimaatcrisis en het verminderen van onze carbon footprint.

Maar wij steunen ook graag initiatieven die zich inzetten voor de (lokale) samenleving.

Zo zetten wij ons al jaren als bestuurslid en vrijwilliger in voor Lions Club Slot Teylingen, een internationale serviceorganisatie die zich belangeloos inzet om vaak via lokale projecten anderen te helpen.

Daarnaast steunen wij als sponsor Rugbyclub The Bassets uit Sassenheim, dat landelijk op het hoogste niveau speelt. Omdat de jeugd de toekomst heeft, wordt onze bijdrage voornamelijk ingezet voor de jeugdafdeling en het bevorderen van de sport bij de jongere spelers.

En ook Team de Vrijbuiters kan elk jaar rekenen op een bijdrage van Trots IT bij hun deelname aan de Alpe d’HuZes voor onderzoek naar de genezing van kanker.