Managed IT-services voor MKB-bedrijven in de Randstad

Bent u klaar met onverwachte IT-reparatiekosten en regelmatige langdurige downtime, waardoor u niet toekomt aan uw core business, uw medewerkers hun werk niet kunnen doen en de continuïteit van uw bedrijf in gevaar komt?

Vraagt u zich af of uw bedrijfsnetwerk en -data wel voldoende beschermd zijn tegen het op afstand werken van personeel en de alsmaar groeiende cybercriminaliteit?

Met de Managed IT-Services van Trots IT krijgt u een toegewijd team van IT-experts dat uw systemen 24x7x365 monitort, beschermt, onderhoudt en bijwerkt.

Wij beheren uw servers of Cloud-omgeving, netwerk en werkstations proactief in plaats van reactief, zodat incidenten worden opgelost voordat ze echt problemen worden en escaleren in downtime. Waardoor u zich zonder zorgen kunt richten op uw core business en een hogere productiviteit, soepele bedrijfsvoering en beter bedrijfsresultaat behaalt.

Dit doen wij vanuit een Zero Trust benadering en met een totaalpakket aan wereldwijd beproefde tools, waarbij de optimale veiligheid en continuïteit van uw bedrijfsnetwerk en -data continu onze aandacht hebben.

Onze Managed IT Services biedt u:

  • Een team van IT-experts die uw medewerkers proactief ondersteunen
  • 24x7x365 beheer en monitoring met de modernste, wereldwijd beproefde tools
  • Volledig geïntegreerde, compatibele en up-to-date netwerken en systemen
  • Continue netwerkbeveiliging en databack-up, zodat u altijd over uw bedrijfsgegevens kunt beschikken