Wanneer u hulp nodig heeft bij het organiseren van uw bedrijf en uw computers wilt beschermen tegen bedreigingen van buitenaf, maar u een beperkt budget heeft, kunnen de Cloud Computing-oplossingen van Trots IT u helpen.

Omdat onze diensten volledig schaalbaar zijn en beschikbaar zijn voor een vast tarief, hoeft u zich nooit zorgen te maken over IT-kosten die u niet kunt dekken. Omdat er geen extra IT-personeel nodig is en geen initiële kapitaalinvestering vereist is, kunt u uw geld nu besteden aan belangrijkere, groeiende zakelijke vooruitzichten en de kleine dingen aan ons overlaten.

Wanneer u zich aanmeldt voor de professionele Cloud Computing-diensten van Trots IT, krijgt u:

  • Beveiliging - De vitale systemen en gegevens van uw bedrijf worden beschermd tegen verlies en zelfs diefstal.
  • Service en ondersteuning - Wij zijn altijd 24/7 beschikbaar om aan uw behoeften te voldoen en we zullen uw systemen controleren om problemen in de eerste plaats te voorkomen.
  • Gegevensbescherming - Met onze ingebouwde databackup en veilige data-opslag hoeft u zich nooit zorgen te maken dat u uw gegevens verliest in geval van welke ramp dan ook.
  • Tools die u kunt gebruiken - Wanneer u uw systemen moet beheren, bieden wij u gebruiksvriendelijke, intuïtieve tools aan om u op weg te helpen.

Praat vandaag nog met Trots IT om deze Cloud Computing-diensten in de Randstad voor u te laten werken.