Cybersecurity voor Ondernemers in de Randstad:

Bent U bezorgd dat Uw bedrijf slachtoffer wordt van cybercriminaliteit?

Zoekt U een partner die U de zorg over Uw IT kunt toevertrouwen?

Ja? Wij beveiligen en ondersteunen MKB-klanten zoals U al ruim 15 jaar (sinds 2005). Bel ons en wij laten u zien hoe IT ondersteuning hoort te zijn: 088-2055888

Peter van der Linden
Directeur

BEL VANDAAG NOG 088-2055888

3 Redenen om uw Computernetwerk
aan Trots IT toe te Vertrouwen

1

Wij reageren in 15 minuten of minder
Wij hebben een team van specialisten die onze klanten niet uren – of dagen – laten wachten om een probleem opgelost te krijgen. Wij weten hoe druk u het heeft en beloven u daarom dat problemen SNEL worden aangepakt. En omdat de meeste verstoringen vanaf afstand kunnen worden opgelost door gebruik van onze veilige beheertools, hoeft u niet te wachten tot een specialist langskomt. U mag verwachten binnen een uur geholpen te worden, en bij calamiteiten staan wij zelfs in 15 minuten of minder tot uw beschikking. Gegarandeerd!

2

Geen langlopende contracten
Veel IT bedrijven verleiden klanten tot het aangaan van langlopende contracten met hoge boetes bij vervroegd ontbinden. Ons probleem hiermee is dat als ZIJ hun werk niet goed doen, u kosten moet maken om van ze af te komen. Dit is waarom vrijwel al onze overeenkomsten maandelijks opzegbaar zijn, wat u de mogelijk geeft om op elk moment afscheid te nemen. Wij behouden onze klanten door ongelofelijk goede diensten en ondersteuning te leveren.

3

One Stop Shop
Wij beheren alle onderdelen van uw IT infrastructuur inclusief hardware, software, toeleveranciers, telefonie, en andere IT gerelateerde benodigdheden. Wij focussen op uw IT, zodat u kunt focussen op uw bedrijf.

Managed IT Services

Wij beheren al uw IT voor een vast bedrag per maand.

VoIP Services

Vast en mobiel. Al uw communicatie geregeld.

Cloud Computing

Flexibel overal werken op alle apparaten.

Data Backup & Herstel

Voorkom dat het onverwachte uw bedrijf ruïneert.

Netwerkbeveiliging

Bescherm uw bedrijfsnetwerk en data tegen externe én interne dreigingen.

Kijk wat anderen over ons zeggen…

Eén nummer om te bellen

Voordat we met Trots IT werkten, was onze ervaring met IT-bedrijven niet heel goed; ze werkten op een reactieve manier. Bij Trots IT onderhouden ze onze IT middelen en werken ze proactief. Hun deskundig personeel monitort en waakt voortdurend over onze IT-omgeving om te voorkomen dat verstoringen escaleren. En als er een probleem optreedt, lossen ze het snel op.

Victor van der Blom Partner
RVB Shipbrokers bv

Als het moet, staan ze in no-time op de stoep

Ik moet er niet aan denken, dat ons bedrijf stilstaat door problemen met het computersystemen. Dat kunnen wij ons gewoonweg niet permitteren! Gelukkig beheert Trots IT ons complete systeem en wordt dit door hen continue goed en streng bewaakt. Ik word er echt niet vrolijk van, als mijn computer niet naar behoren functioneert. Maar ik weet dat Trots IT, als het nodig is in no-time op de stoep staat of van afstand inlogt, om het probleem adequaat op te lossen.

Mark Verhaar Directeur
Verhaar Omega BV

Afspraken nakomen was doorslaggevend

Afspraken nakomen bleek niet voor elke IT-partner vanzelfsprekend, zo was onze ervaring. Bij Trots IT is het dat gelukkig wel. Voor ons de voornaamste reden, om voor onze automatisering naar hen over te stappen.

Jeroen van Breda Directeur
A.G.J.C. van Breda BV

Nog niet klaar om ons nu al te bellen?

Bent u nog niet klaar om een IT Partner te kiezen, laat ons u dan in ieder geval ons recentelijk gepubliceerde rapport “21 Vragen die gesteld moeten zijn vóórdat u besluit tot inkopen van IT Beheer & Ondersteuning” toesturen.

Dit rapport toont alle gemene valkuilen en dure lokkertjes waarmee onethische IT bedrijven u aan de haak proberen te slaan. Het is zeker de moeite van het lezen waard.

Vul eenvoudigweg dit formulier in en download uw exemplaar vandaag nog!

Gratis Gids