IT-Security & -Beheer op Multinational-niveau voor Ondernemers in de Randstad

Is cybersecurity en continuïteit voor Uw bedrijf ook van levensbelang?

Zoekt U een partner die U de zorg over Uw IT kunt toevertrouwen?

Security is het sleutelwoord in een veranderende wereld van ondernemen en werken waar continuïteit van groot belang is voor het voortbestaan van bedrijven. Trots IT gaat als enige IT-bedrijf in de regio uit van voorkomen in plaats van reageren. Op basis van ‘Zero Trust’ beveiligen en ondersteunen wij bedrijfsnetwerken en -data van MKB-klanten zoals U al sinds 2005. Bel ons en wij laten U zien hoe goed én veilig IT-beheer hoort te zijn: 088-2055888

Peter van der Linden
Directeur

BEL VANDAAG NOG 088-2055888 OF KLIK HIER VOOR UW VRIJBLIJVENDE ANALYSE

3 Redenen om uw Computernetwerk
aan Trots IT toe te Vertrouwen

1

Voor uw veiligheid vertrouwen wij niets en niemand
Wij werken vanuit een ZERO TRUST benadering naar elk individu en elk apparaat dat toegang wil tot uw bedrijfsnetwerk en -data. Dit houdt in dat wij met onze Cybersecurity Cloudoplossingen alles beheren en beschermen wat zowel binnen als buiten de muren van uw bedrijf gebeurt. Niet vertrouwen dat het wel zal kloppen, maar ZEKER WETEN door controle.

2

Proactief in plaats van reactief
Ons beheer van uw bedrijfsnetwerk is proactief. Door 24/7 monitoring van uw systemen en het up-to-date houden van onze kennis lopen wij vooruit op wat gaat komen en kunnen wij met PROACTIEF support PROBLEMEN op afstand VOORKOMEN en zo uw netwerk en data toegankelijk houden. Als er toch eens een calamiteit is, reageren wij binnen 15 minuten of minder. Gegarandeerd!

3

One Stop Shop
Wij beheren alle onderdelen van uw IT-infrastructuur. Zowel hardware, software, telefonie als contacten met uw IT-gerelateerde toeleveranciers en alle andere benodigdheden met betrekking tot technologie. Met dit TOTAALPAKKET focussen wij op uw IT. Zo is de continuïteit van uw bedrijf gegarandeerd en kunt u focussen op de bedrijfsvoering.

Managed IT Services

Wij beheren al uw IT voor een vast bedrag per maand.

Netwerkbeveiliging

Bescherm uw bedrijfsnetwerk en data tegen externe én interne dreigingen.

Cloud Computing

Flexibel overal werken op alle apparaten.

Data Backup & Herstel

Voorkom dat het onverwachte uw bedrijf ruïneert.

VoIP Services

Vast en mobiel. Al uw communicatie geregeld.

Kijk wat anderen over ons zeggen…

Eén nummer om te bellen

Voordat we met Trots IT werkten, was onze ervaring met IT-bedrijven niet heel goed; ze werkten op een reactieve manier. Bij Trots IT onderhouden ze onze IT middelen en werken ze proactief. Hun deskundig personeel monitort en waakt voortdurend over onze IT-omgeving om te voorkomen dat verstoringen escaleren. En als er een probleem optreedt, lossen ze het snel op.

Victor van der Blom Partner
RVB Shipbrokers bv

Als het moet, staan ze in no-time op de stoep

Ik moet er niet aan denken, dat ons bedrijf stilstaat door problemen met het computersystemen. Dat kunnen wij ons gewoonweg niet permitteren! Gelukkig beheert Trots IT ons complete systeem en wordt dit door hen continue goed en streng bewaakt. Ik word er echt niet vrolijk van, als mijn computer niet naar behoren functioneert. Maar ik weet dat Trots IT, als het nodig is in no-time op de stoep staat of van afstand inlogt, om het probleem adequaat op te lossen.

Mark Verhaar Directeur
Verhaar Omega BV

Ze komen toezeggingen ook écht na

Na ervaringen met diverse andere IT bedrijven durf ik te zeggen, dat ik van de specialisten bij Trots IT echt blij word. Trots IT houdt onze systemen op afstand in de gaten en up-todate. Zij komen gemaakte toezeggingen en afspraken daadwerkelijk na en houden ons altijd op de hoogte van ondernomen acties. Ik heb nergens omkijken naar. Het systeem werkt gewoon.

Ed van den Berg Directeur
Monto vastgoed onze zorg B.V.

Nog niet klaar om ons nu al te bellen?

Bent u nog niet klaar om een IT Partner te kiezen, laat ons u dan in ieder geval ons recentelijk gepubliceerde rapport “21 Vragen die gesteld moeten zijn vóórdat u besluit tot inkopen van IT Beheer & Ondersteuning” toesturen.

Dit rapport toont alle gemene valkuilen en dure lokkertjes waarmee onethische IT bedrijven u aan de haak proberen te slaan. Het is zeker de moeite van het lezen waard.

Vul eenvoudigweg dit formulier in en download uw exemplaar vandaag nog!

Gratis Gids